GreenTech-BG

Българският сайт за зелени технологии

iPad, iBookend

April 11, 2010

iBookend е за тези, които не се сещат за друг начин да ползват един iPad 🙂 Игра на думи или началото на края?

Ако случайно сте пропуснали, или сте чули съвсем малко за новата сензация, препоръчваме публикуваното на 359gsm.com великолепно ревю на iPad от Engadget.
Ако  смятате, че е време да оставите добрите стари хартиени книги в миналото, все пак не е лошо да погледнете какво предлага и HP Slate, за да накара Dave Freeman от  crunchgear да го предпочете пред iPad.

Да, наистина вече нищо не е същото за четящите!

Био на автора: Севдалина Пеева:
Публикувам в Greentech-BG от февруари 2008 с фокус зелени технологии и иновативни решения, които ще помогнат да живеем в един по-чист свят.
Теми: електроника, електронни книги, електронни четци, Новини

 1. Този айпад е такава простотия. Идеята за такова устройство е добра, но Apple искат само да ти източат паричките като правят iPod с голям екран и без камера. Не завиждам на глупаците които си хвърлят парите само защото се говори за този боклук.

 2. Ангел Кафазов, много си прав!

 3. yoi
  13 Apr 10
  4:50 pm

  А чухте ли следващата гениална идея на Епъл, ще паднете:

  Умален iPad за 400 долара :))))

 4. Joro
  16 Apr 10
  11:13 am

  Нямам наблюдения, за конкретното нещо, но съм съгласен с Ангел Кафазов, че идеята за такова устройство е добра. Може да служи за презентации, полево въвеждане на данни, както и за рисуване/чертане (дизаин/илюстрации) – все неща които ми се налага чат пат да правя. В момента ползвам таблет А4, дето на екрана на компа виждаш какво правиш, но за другите две неща става. Та бих си взел, такова, но като падне малко.

 5. iPad фен
  18 Apr 10
  12:30 pm

  има и прекрасно видео ревю тук:
  http://359gsm.com/articles/apple_ipad_video_revu.html

Добавете коментар

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>