GreenTech-BG

Българският сайт за зелени технологии

Стани автор

Писане на публикации

Искате да споделите вашите знания за зелените технологии? Имате интересна идея или мнение по еко-тема?

Ако това е така, ние ще се радваме да публикуваме ваша статия в GreenTech-BG. Така ще имате възможност да споделите вашето мнение с хиляди българи от цялата страна. Ще имате възможност да се свържете с читателите и да разберете тяхното мнение по темата.

За целта напишете материал в една от темите в сайта, препоръчително до 2000 думи и го пратете на

news

Ние ще публикуваме материалът ви до няколко дни. Разбира се запазваме си правото до откажем публикация ако материалите са на ниско ниво, некомпетентно написани или имат рекламен характер.

Включете се в нашият екип

Писането на публикации съвсем не е единственият начин по който човек може да помогне на зелената кауза. Достатъчно е единствено желание да осъществите идеята си.

Има много начини по които можем да си сътрудничим. Ако имате конкретна идея или предложение, не се колебайте да се свържете с нас. Дори хора които нямат конкретна представа, но искат да помогнат са добре дошли.

Освен разработката на greentech-bg, ние имаме още много идеи за различни проекти свързани със зелената тематика. В момента работим реализирането на web приложение за визуализиране на енергийните ресурси в България. За целта са ни нужни най-вече уеб програмисти и дизайнери.

Ако проявявате интерес, пишете ни на

contact